Меѓународна изложба за лепило и лента и филмска индустрија

Меѓународна изложба за лепило и лента и филмска индустрија

CHINA ADHESIVE е првиот и единствен настан во индустријата за лепила што се здоби со UFI сертификат, кој собира лепила, заптивки, PSA лента и филмски производи во светот.Врз основа на 26-годишниот постојан развој, CHINA ADHESIVE ја освои репутацијата како еден од водечките шоуа ширум светот во однос на неговиот огромен обем и големо влијание.Изложбата е посветена на изградба на платформа за размена и трговија, презентирање на иновативни апликации на материјали за врзување со високи перформанси и прикажување на нови резултати, идеи и трендови на индустријата за лепило.

вести2 (1)
вести2 (2)

CHINA ADHESIVE 2023 ќе биде заеднички лоциран со ICIF China и Rubber Tech China, што создава платформа за информации, трговија и иновации за индустрии како хемиски, лепила, заптивки, гума и напреден материјал. Изложбата е ориентирана кон разновидни и висококвалитетни побарувачката во следните полиња на апликации, истражувајќи нови области за прикажување како што се филм, заштита и лекување со УВ.Ќе создаде ексклузивни решенија за нови материјали со високи перформанси за индустрии како што се 5G, оптоелектроника, автомобили, нова енергија, железнички транзит, градежни материјали и мебел за домот и индустриска интелигенција, промовирајќи ја трансформацијата и надградбата на индустриското производство кон зелено, интелигентно и лесен, го забрзува напредокот на кинеското производство кон средниот до високиот крај на глобалниот синџир на вредност.

вести2 (3)
вести2 (4)

Опсег на изложба
◆Различни лепила и заптивки, како што се лепило на база на вода, лепила за стврднување UV, лепило осетливи на притисок, полиуретан, топло топење, епоксид, силикон, гума и инженерски лепила и заптивки.
◆ Хемикалии и суровини за лепила и заптивки, како смоли, растворувачи, восок, мономери и помошни средства.
◆ Производи за заштитна фолија: разни високофункционални филмови, заштитни фолии, филмови за ослободување итн.
◆Машини за производство и примена на лепила: машини за обработка, систем за чистење/стврднување/месење/плазма, опрема за нанесување лепило, опрема за складирање, мерни инструменти и градежни алатки, како и техники.
◆ Производи од серијата PSA и HMPSA, како што се леплива лента, етикета и сл. и опрема за обработка на производи PSA, инструмент за тестирање и суровини за производство на PSA производ.
◆ Област за пакување: разни суровини, техники на примена, машини и опрема, контејнери и сите видови производи во индустријата за пакување.
◆Заштита на животната средина и сродни услуги: решенија погодни за животната средина, услуги за отстранување отпад, тестирање на лепила и аналитички услуги, консултантски услуги, софтверски системи, публикации.

вести2 (5)
вести2 (6)
вести2 (7)

CHINA ADHESIVE 2023 ќе се одржи во 4-6-ти септември Шангај, добредојдовте во посета.


Време на објавување: јули-10-2023 година